Industrie de la restauration

Seksuele gezondheid van mannen!

Posted by admin

De seksuele gezondheid van mannen is niet zo ingewikkeld als die van vrouwen. Laat een man een bepaald soort beeld zien en als zijn hersenen en zenuwstelsel goed werken om stikstofmonoxide te produceren, zal er meestal een reactie optreden. Dat wil niet zeggen dat mentale, emotionele en spirituele componenten niet buiten beschouwing worden gelaten, maar het is de fysieke component die de grootste impact heeft op de seksuele gezondheid van de mens. Dit artikel gaat in op wat mannen kunnen doen om de fysieke component van hun seksuele gezondheid te verbeteren. Het bijkomend voordeel is dat deze suggesties ook een positieve invloed kunnen hebben op uw algehele welzijn en hoe u ouder wordt.

Bij alle informatie die ik verzamelde om me voor te bereiden op dit artikel, bleven twee belangrijke kwesties naar voren komen. Deze twee gezondheidsproblemen waren constant aanwezig. De eerste is hormoonspiegels. De tweede is cardiovasculaire gezondheid. De meeste mannen zouden begrijpen hoe hormoonspiegels zouden kunnen gelden, maar weinigen houden ooit rekening met cardiovasculaire gezondheid.

Cardiovasculaire gezondheid!

Uw cardiovasculaire gezondheid is net zo belangrijk voor uw seksuele gezondheid als voor uw algehele gezondheid. De reden waarom concentreert zich op de gezondheid van de endotheelcellen die de bloedvaten van uw lichaam bekleden. In deze endotheelcellen ontstaat stikstofmonoxide. Stikstofmonoxide-onderzoekers geloven dat stikstofmonoxide tot 90% van alle penisstoornissen kan corrigeren. Wanneer de endotheelcellen worden beschadigd door hoge bloeddruk, hoge suikerspiegel, cholesterol en roken, vermindert dit de productie van stikstofmonoxide. Endotheelcellen en hun vermogen om stikstofmonoxide te produceren zijn essentieel voor de seksuele gezondheid van mannen.

Hormoonspiegels!

Op het eenvoudigste niveau is seks slechts een hormoongestuurde functie die is ontworpen om de soort in stand te houden. Dat gezegd hebbende, de seksuele gezondheid van Amerikaanse mannen is in de problemen. De testosteronniveaus zijn de afgelopen 20 jaar gedaald. Testosteron is het primaire mannelijke geslachtshormoon. Het speelt een belangrijke rol bij het in stand houden van bot- en spiermassa. Lage testosteronspiegels zijn in verband gebracht met een verlaagd libido en diabetes. Diabetes kan de endotheelcellen van de bloedvaten aantasten en zo het probleem van lagere testosteronniveaus verergeren.

In de afgelopen twee decennia is het testosterongehalte bij Amerikaanse mannen met 16 procent gedaald. Onderzoekers weten niet waarom. Maar er zijn enkele aanwijzingen. De recente Nurses ‘Health Study onthulde enkele belangrijke waarheden die van toepassing zijn op vrouwen. Sommige van die waarheden zijn ook van toepassing op de seksuele gezondheid van mannen, omdat ze zowel de hormonale niveaus als de cardiovasculaire gezondheid beïnvloeden.

Omdat de testosteronniveaus zijn afgenomen, heeft dit bovendien geresulteerd in een verminderde spiermassa en -tonus, een verminderd metabolisme en energie en een toename van lichaamsvet. Geen sexy combinatie! U kunt het accepteren en er niets aan doen. Of u kunt beginnen te leven door gezonder te eten en te bewegen. Keuzes die ervoor zorgen dat uw lichaam fysiek jonger is dan uw chronologische leeftijd.

U heeft de controle over het proces!

Elke dag vervang je ongeveer 1% van je cellen. Dat betekent dat 1% van je lichaam vandaag nieuw is, 1% morgen nieuw en 1% elke dag van je leven nieuw is. U kiest zelf of die nieuwe cellen goed of slecht worden gevoed. U kiest of u gezonde en levendige cellen heeft die zich jong gedragen. Of ziekelijke en zittende cellen die zich oud gedragen.

De seksuele gezondheid van uw lichaam wordt beïnvloed door de keuzes die u maakt. Ik noem het “De 1% -oplossing!” en het zal een positieve invloed hebben op de cardiovasculaire en seksuele gezondheid van uw lichaam.

Keuzes die van invloed zijn op seksuele gezondheid!

De Nurses ‘Health Study belichtte vijf kritieke levensstijl- en voedingsgedragingen. Zij zijn:

o Koolhydraten – Langzame verzen Snel!

o Vetten – Natuurlijke verzen Kunstmatig!

o Eiwit – dierlijk of plantaardig!

o Lichaamsgewicht – uw BMI!

o Oefening – is het belangrijk?

Als je naar deze lijst kijkt, komen er drie cruciale componenten naar voren: dieet, gewicht en lichaamsbeweging! Nu zou je kunnen denken dat dit alleen voor vrouwen geldt. Het is niet zo! Elk van deze factoren heeft invloed op uw cardiovasculaire gezondheid en hormonale balans. Elk van deze factoren heeft ook invloed op de gezondheid van uw endotheelcellen en hun vermogen om stikstofmonoxide te produceren. De productie van stikstofmonoxide is het belangrijkste onderdeel van de seksuele gezondheid van mannen. Laten we eens kijken hoe al deze factoren uw seksuele gezondheid beïnvloeden.

De dieetcomponent!

Je bent wat je eet en drinkt. De seksuele gezondheid van uw lichaam en de cardiovasculaire gezondheid van uw bloedsomloop worden in hoge mate bepaald door uw keuzes voor eten en drinken. Deze keuzes hebben ook invloed op de kans op ziekte en hoe u ouder wordt.

Uw eerste keuze is op het gebied van koolhydraten. Kiest u voor voedingsmiddelen en dranken met veel snelle koolhydraten (enkelvoudige suikers)? Als dat zo is, moet u het volgende begrijpen:

o Snelle koolhydraten verstoren hormoonspiegels.

o Snelle koolhydraten kunnen leiden tot een hoge bloedsuikerspiegel die kan leiden tot diabetes.

o Een hoge bloedsuikerspiegel kan de endotheelcellen van uw bloedvaten beschadigen, waardoor de productie van stikstofmonoxide wordt verminderd, wat cruciaal is voor een goede seksuele en cardiovasculaire gezondheid.

Leer voedingsmiddelen te consumeren die rijk zijn aan langzame koolhydraten (complexe koolhydraten). Langzame koolhydraten helpen om uw bloedsuikerspiegel normaal te houden en uw hormonale niveaus in evenwicht te houden. Drink water in plaats van suikerhoudende dranken en light frisdrank. Drinkwater hydrateert uw systeem, helpt u uw hormoonspiegels in evenwicht te brengen en helpt bij het beheersen van uw gewicht.

Uw tweede keuze is op het gebied van vetten. Elimineer alle transvetten uit uw dieet en vervang ze door natuurlijke vetten voor het hart. De Nurses ‘Health Study heeft duidelijk aangetoond hoe verstorend transvetten zijn voor de vruchtbaarheid bij vrouwen. Slechts vier gram transvet (het equivalent van twee eetlepels stokmargarine, een middelgrote portie frites of een donut) begon hun hormonale balans te verstoren.

Hoeveel van uw dieet bestaat uit transvetten uit fastfoodrestaurants? Hoeveel bestellingen frites en donuts heeft u op het werk gegeten? Hoewel ik je geen hard onderzoek naar mannen kan geven, is het logisch dat we net zo door transvetten kunnen worden beïnvloed als vrouwen. Het wordt tijd dat u voedingsmiddelen opneemt die rijk zijn aan omega-3-vetzuren (zoals wilde vis, koudwatervis, walnoten en lijnzaad), aangezien essentiële vetten helpen om de hormoonspiegels in evenwicht te brengen en een gezonde celfunctie te bevorderen.

Uw derde keuze is op het gebied van proteïne. Volgens de Nurses ‘Health Study hebben vrouwen die hun proteïne uit plantaardige bronnen haalden in plaats van uit dieren een grote stap gezet in de richting van verbeterde vruchtbaarheid. Dierlijke eiwitten kunnen uw seksuele gezondheid nadelig beïnvloeden. Het heeft ook een directe invloed op kanker!

Als u niet bereid bent uw rundvlees, varkensvlees of kip op te geven, investeer dan tijd, energie en extra kosten om ervoor te zorgen dat deze eiwitbronnen hormoonvrij zijn. Dit geldt ook voor uw zuivelproducten. Een groot deel van de industrie vertrouwt nog steeds op hormonale injecties in hun vee om de voedselproductie te helpen verhogen. Het eten van vlees van deze dieren en hun bijproducten zal uw hormonale niveaus beïnvloeden. Als je niet bereid bent om over te schakelen op plantaardige eiwitbronnen, zorg er dan voor dat je vlees- en zuivelbronnen hormoonvrij zijn.

De gewichtscomponent!

Of je het nu leuk vindt of niet, gewicht heeft invloed op de seksuele gezondheid van je lichaam. Waarom? Omdat vet uw hormonale balans verstoort! Vet belast ook uw cardiovasculaire systeem. Deze extra belasting van uw cardiovasculaire systeem zal de seksuele gezondheid van uw lichaam in gevaar brengen. Momenteel heeft 66% van de Amerikanen overgewicht, waarvan minstens een derde zwaarlijvig is. Diëten zijn niet het antwoord. Amerika heeft de afgelopen 50 jaar een dieet gevolgd. Het heeft geen echte invloed gehad op het vertragen van overgewicht en obesitas.

Je hebt een paradigmaverschuiving nodig van “diëten” naar “gezond eten”. Maak voedselkeuzes op basis van hoe het uw gezondheid en welzijn zal verbeteren, niet op hoe het uw gewicht zal beïnvloeden. De meeste mensen die dit doen, zien hun gewicht stabiliseren of afnemen.

De oefeningscomponent!

Lichaamsbeweging is belangrijk voor zowel seksuele als cardiovasculaire gezondheid. Inactiviteit ontneemt het lichaam van zijn vermogen om op insuline te reageren en maakt u minder efficiënt in het opnemen van bloedsuikerspiegel. Een studie van het Electronic Journal of Human Sexuality wees uit dat mensen die regelmatig sporten:

o Voel je beter over zichzelf.

o Denk dat ze seksueel aantrekkelijker zijn.

o Ervaar meer tevredenheid.

Het is altijd belangrijk om uw arts of zorgverlener te raadplegen voordat u met een trainingsprogramma begint. Als je eenmaal akkoord bent, streef dan ernaar om minstens 30 minuten lichaamsbeweging per dag te krijgen. Aërobe oefeningen zoals wandelen, joggen, fietsen en zwemmen zijn belangrijk en lijken de bloedsomloop naar het bekken en de voortplantingsorganen te vergroten. Maar vergeet krachttraining niet. Krachttraining helpt u de gezondheid en dichtheid van uw botten te behouden. Bovendien zullen krachttrainingsoefeningen uw ruimtelijk bewustzijn vergroten. Dit is een zeer positief gevoel dat uw algehele welzijn verbetert.

De stikstofoxidecomponent!

Zonder stikstofmonoxide kun je niet leven. Uw cardiovasculaire systeem zou niet goed kunnen functioneren zonder stikstofmonoxide. De seksuele gezondheid van uw lichaam draait om de productie van stikstofmonoxide. De productie van stikstofmonoxide is afhankelijk van de gezondheid van de endotheelcellen van uw bloedvaten en van voldoende voorraden van het essentiële aminozuur L-arginine.

Hoge bloeddruk, hoge suikerspiegels, hoge cholesterolwaarden en roken hebben allemaal een negatieve invloed op uw endotheelcellen. Schade aan deze endotheelcellen zal de productie van stikstofmonoxide verminderen. Dit kan de bloedtoevoer naar het geslachtsorgaan in gevaar brengen, wat resulteert in verminderde gevoeligheid en / of erectiestoornissen.

Omdat stikstofmonoxide wordt gesynthetiseerd uit het essentiële aminozuur L-arginine, moet uw dieet eiwitbronnen en / of supplementen bevatten die dit aminozuur bevatten. Benadrukt moet worden dat L-arginine geen hormoon is en geen testosteron. Wanneer het echter op de juiste manier in het lichaam wordt gebracht, kan het de bloed-hersenbarrière passeren om de hypothalamus een signaal te geven om op natuurlijke wijze de hypofyse te activeren om groeihormoon te produceren. Dit is de sleutel tot het elimineren van eventuele negatieve bijwerkingen die doorgaans worden geassocieerd met hormoonsupplementen zoals DHEA en HGH.

Houd er rekening mee dat L-arginine een donkere kant heeft en enkele ernstige bijwerkingen kan veroorzaken. Lees mijn artikel “L-arginine, stikstofmonoxide en seksuele gezondheid!” voor meer informatie over dit essentiële aminozuur.

Gevolgtrekking!

Als je een leven voortzet van inactief, dierlijke eiwitinname, suikerhoudende dranken, voedsel gemaakt van geraffineerde granen, verhoogd lichaamsvet en onvoldoende productie van stikstofmonoxide, dan word je een deel van de nieuwe realiteit voor Amerika. Deze nieuwe realiteit omvat epidemische toename van diabetes, aanhoudend hoge niveaus van hart- en vaatziekten en beroertes, aanhoudend hoge niveaus van kanker en slechte seksuele gezondheid, vooral voor mensen ouder dan 40. Zoals Aristoteles zei: “Wij zijn wat we herhaaldelijk doen!”

Door de nodige maatregelen te nemen om uw dieet te verbeteren, uw gewicht te beheersen, op de juiste manier te oefenen en het vermogen van uw lichaam om stikstofmonoxide te produceren te vergroten, zult u positieve veranderingen in de seksuele gezondheid van uw lichaam ervaren. Als u deze positieve stappen herhaaldelijk neemt, verbetert u ook uw welzijn en vertraagt ​​u uw veroudering.

Een laatste gedachte!

Hoewel de hormonale balans tussen mannen en vrouwen verschillend is, is het veranderingsproces hetzelfde. Veel van de maatregelen die de seksuele gezondheid van mannen verbeteren, zullen ook de seksuele gezondheid van vrouwen helpen verbeteren. Moedig uw echtgenoot of partner aan om deze veranderingen samen met u door te voeren. Als jullie allebei de stappen ondernemen om je gezondheid te verbeteren, dan zul je zowel in de slaapkamer beloond worden als in het leven van je leven ten volle.

Mogen we allebei jeugdig ouder worden tot de volgende keer!

Leave A Comment